Fillipsen - Opnå ro med healing. Healing som en del af stressbehandlingen.

Healing

Healing er en behandlingsform, der skaber ro i kroppen og i hovedet. Ved healing overføres der energi, så du bliver afbalanceret og rolig.

Den tilstand af ro er med til at hjælpe dig i din proces, hvis du f.eks. er stresset. Healingen hjælper dig til at restituere og sætte tempoet ned – det som er altafgørende for, at du kan komme ud af din stress eller finde ro til at bearbejde de udfordringer, du står i. Mange mennesker kender ikke til følelsen af indre ro, så gennem healingen kan du prøve, hvordan det føles.

Healingen foregår ved, at du ligger på en briks med tæppe på og jeg lægger mine hænder på dig. Healingen foregår i stilhed og varer en lille times tid.

Mine kunder beskriver det således:

“Jeg blev healet to gange i mit forløb, og selvom jeg var lidt skeptisk, må jeg sige, at min krop var vild med det. Det var en anderledes, men rigtig dejlig og rar følelse, der spreder sig og en indre ro kom frem.”

“Jeg tror som udgangspunkt ikke på noget imellem himmel og jord, og havde derfor ikke den store tiltro til, at healing ville gøre noget godt/virke for mig. Men måden jeg kan beskrive det bedst på er, at jeg kom ind i et total frirum, hvor jeg var totalt afslappet, uden at sove. Tid og sted, samt tankerne stod nærmest stille og jeg fik i den grad fornyet energi. Der blev ”plads” i hovedet til at bearbejde de ”udfordringer” jeg havde.

Overstående er som sagt skrevet af én, som overhovedet ikke tror på ”alternativer”, men jeg må bøje mig i støvet, og sige at healingen var medvirkende til, at jeg fik overskud og klarhed til at tage fat, hvor der skulle tages fat.”

 

 

Hej jeg hedder Birgitte, og jeg har virksomheden FILLIPSEN. Her arbejder jeg som Trivselskonsulent med forebyggelse og behandling af stress, og det gør jeg igennem samtaler og healing.

I dag vil jeg tale en lille smule omkring healing. Jeg plejer at sige, at healing virker der, hvor ord ikke rækker. Og det skal forstås på den måde, at hvis folk f.eks. kommer her og er meget stresset, så plejer vi at sige, at deres hjerne er lidt forstuvet. Så kan det være rigtig svært at snakke om, hvordan man har det og hvad man skal ændre, hvis man er meget stresset i sit hoved og hvis man har tankemylder.

Der kan healingen være god, fordi den kan gå ind og skabe den ro i hovedet, som skal til for at man bedre kan tale sammen bagefter. Så jeg bruger healing til at skabe ro i hovedet og i hele kroppen. Mange mennesker kender ikke følelsen af ro, fordi de lever et meget hektisk liv, så jeg bruger også healing til at vise folk, at der findes den her tilstand. Så kan de selv gå ud og søge den bagefter. Det snakker vi også om, hvordan man så kan gøre. Så healingen kan være et ekstra redskab sammen med samtalerne til at finde ro og overskud til at få arbejdet med de ting, der skal arbejdes med. Ud over det er healing også alt muligt andet. Det vil jeg ikke lige fortælle om nu, det kan i læse mere om her på siden Fillipsen.dk, men jeg vil gerne lige læse to udtalelse op fra to mænd der har været her og fået healing i forbindelse med en livskrise ved den ene og stress hos den anden.

Den første er fra en ung mand, der havde en livskrise, han skriver: Under healingen flyver tankerne rundt. Jeg tog fat i gamle minder og oplevelser. Genoplevede dem og bearbejdede dem igennem. I takt med at healingen kom længere frem, var det, som om at energien i kroppen bevægede sig fra hoved til fingre til mave, hvor jeg til sidst fik kolde fødder og derefter fik lukket det hele ud så og sige. Efter healingen har jeg siddet med ro i sindet. Brugte selv metaforen om, at jeg står på toppen af bjerget og kan se ud over det hele med ro i sindet. Kroppen er helt afslappet og rolig. Helt igennem en fantastisk følelse i kroppen. Healingerne havde stor betydning for at jeg kunne få den ro i kroppen, jeg havde brug for.

Den anden mand, der kom her med stress, skriver:
Oplevelsen af healing i forløbet imod stress, skrevet af en skeptiker. Jeg tror som udgangspunkt ikke på noget imellem himmel og jord og havde derfor ikke den store tiltro til, at healing ville gøre noget godt eller virke for mig. Måden jeg kan beskrive det bedst på er, at jeg kom ind i et total frirum, hvor jeg var totalt afslappet uden at sove. Tid og sted samt tankerne stod nærmest stille, og jeg fik i den grad fornyet energi. Der blev plads i hovedet til at bearbejde de udfordringer, jeg havde. Ovenstående er som sagt skrevet af en, som overhovedet ikke tror på alternativer, men jeg må bøje mig i støvet og sige, at healing var medvirkende til, at jeg fik overskud og klarhed til at tage fat, hvor der skulle tages fat.

Så healing er som sagt en af mine redskaber. En af de muligheder jeg har sammen med samtalen til at hjælpe mennesker videre i deres liv. Man behøver ikke at tro på healing for at det virker, det har I netop hørt her. Det er et spørgsmål om at tage imod, men det er et redskab som sagt, så man kan bruge det hvis man har lyst. I skal være velkommen til en samtale og til healing, hvis I har lyst. I kan læse mere her på siden Fillipsen.dk og I er velkomne til at ringe og aftale en tid. Vi ses.