FILLIPSEN - Indre Make-Over-Dag. Forebyg stress helt indefra.

Bliv den bedste udgave af dig selv

Udtalelse fra Hanne Damgaard Frette, Magasinredaktør og redaktionschef,
Jysk Fynske Medier, efter en INDRE MAKE-OVER DAG:

Kære Birgitte. Tak for en spændende og lærerig dag. “Kan man nå at få styr på et helt liv på syv timer? Ja det kan man godt i selskab med coach Birgitte Kjeldsen. For det handler kun om dig, og Birgitte styrer slagets gang. Du er uden din mobiltelefon, og du skal være villig til at arbejde med dig selv. For mig var det en halv dag i himlen”.

Udtalelse fra Jeanette:

Mit liv er en proces, jeg skal arbejde med hele livet og NU ved jeg, hvordan jeg skal komme videre. Det negative kan vendes på hovedet, jeg har fået redskaber til at forstå og til at handle. Jeg har fået en forståelse af, at processer er normale og at jeg skal give mig selv omsorg i processen i stedet for at være så fordømmende over for mig selv.

Jeg skal ikke dvæle ved det, jeg ikke kan gøre noget ved. Det er ok at sige fra. Det er vigtigt, at jeg proriterer mig selv og mine egne behov for at komme igennem en svær periode. Der var en super vekselvirkning mellem samtalerne, meditation i stilhed og afslutningen med healingen. Healingen forløste og vi kommer i bund med tingene, fordi vi har en hel dag til rådighed.

Hvorfor en INDRE MAKE-OVER?

For at være den bedste chef, den bedste medarbejder, den bedste kollega, den bedste mand/kone/kæreste, den bedste ven/veninde, den bedste forældre må du nødvendigvis være den bedste udgave af dig selv.

For at kunne træffe kvalificerede beslutninger skal du have tid til at absorbere og bearbejde al den viden og alle de informationer, der er i dit hoved. Du skal have indsigt og overblik, være i ro og balance med dig selv. Oplevelsen af aldrig at have tid NOK er en blindgyde, der påvirker din hjerne, din adfærd og din krop negativt.

Hvis dit liv er presset, bliver DU presset og det påvirker din adfærd, dine beslutninger, dine handlinger, dit selvværd og din måde at være i verden på.

En hel dag med INDRE MAKEOVER giver dig ro go tid til at få kigget på de opgaver/udfordringer, du tumler med lige nu. Vi ser på det fra mange vinkler i løbet af dagen, vi vender tingene på hovedet, så du kommer i dybden og bliver i stand til at gøre det, der skal gøres. Meditation og arbejdet med kroppen, ro og fordybelse og vandring i stilhed afbryder dagens snakke, så du får tid til at tænke og mærke efter og komme et lag dybere.

Giv dig selv et pusterum i hverdagen, hvor du kommer op i helikopteren og ned i dybden og får ro og overblik og på den måde samler energi til at tage fat i dit liv på en ny måde. 

DU KAN:

Blive den bedste leder – på arbejde og i dit liv

Tage kvalificerede beslutninger

Få tid og ro til at absorbere og bearbejde viden og informationer

Få balance mellem job og privatliv

Få indsigt, overblik og overskud

Performe bedre og i længere tid

Komme op i helikopteren og ned i dybden

Komme i ro og balance med dig selv

Samle energi til at tage fat i dit liv på en ny måde

Få et pusterum i hverdagen