Naturterapi -

Naturterapi

Naturen er et fantastisk rum at arbejde med udvikling i. Naturen skubber blidt og nænsomt til din proces, fordi naturen er levende og dermed uforudsigelig. Der er højt til loftet og masser af plads til at være, mærke, sanse og bevæge sig. Det skaber en anden oplevelse og et andet resultat, end hvis vi sidder på to stole i et lokale.

I naturterapi har vi god tid – tid til at reflektere, tid til at komme ned i kroppen, tid til bare at være og støtte sig selv i den proces, der er i gang. Det er dejligt at have god tid, for udvikling og processer kan ikke forceres. Og naturen bidrager med solskin, regn, blæst, stille vejr, kulde, og snevejr og disse vejrelementer indgår også i naturterapien.

 

En naturterapi har en varighed af 2-3 timer og foregår ved skov og strand. Her har vi mulighed for at inddrage den natur og de elementer, der byder sig – f.eks. sten, træer, sand, grene, blomster, bær, landskaber samt elementerne jord, luft, vand og ild. Vi har en samtale om det, du ønsker at arbejde med og krydrer med bevægelse, naturterapeutiske øvelser, tid til ro og fordybelse, stilhed, vandring, kontemplation samt afslapning og symbolarbejde.

Jeg er med dig i din proces og guider dig nænsomt på din vej.