NY ADRESSE pr. 4.12.2017 -

NY ADRESSE pr. 4.12.2017

Glarmestervej 47, 5700 Svendborg

En stor drøm er gået i opfyldelse – jeg har købt mit eget hus. Her i november går jeg og maler og gør huset klar til indflytning 2.12.17. Dvs. jeg er klar til at modtage mine kunder i mit eget hus 4.12.2017.

Jeg er SÅ GLAD og ser frem til at modtage jer alle i nye omgivelser.

Det er meget stort for mig at få eget hus. Jeg glæder mig til selv at kunne bestemme og sætte mit eget præg på det hele.


Jeg er faktisk ret stolt og det har jeg valgt at dele med jer. For mig er det endnu et vigtigt skridt i mit liv.

Jeg er faldet så godt til her i Svendborg og er taknemmelig over at jeg kunne finde et hus, der passede til mine behov. Jeg håber, jeg er nået meget langt inden 4.12, men I må bære over med mig, hvis jeg ikke er helt færdig.