Om mig

Om mig

Trivselskonsulent

Jeg har to coachinguddannelser, hvoraf den ene er psykologisk funderet og har fokus på at støtte mennesker i forandringsprocesser. Jeg er uddannet Psykiatrivejleder, Naturterapeut og har kurser i MI.

I min virksomhed, som jeg har haft siden 2007, arbejder jeg med trivsel i virksomheder og hjælper medarbejdere og privatpersoner, der er i livsudfordringer, som forårsager stress, belastning og uro.

Jeg har i 15 år også arbejdet med samtaler og undervisning af ledige og har haft kontakt til mange virksomheder mhp. etablering af praktikker og jobs.

Jeg er oprindeligt uddannet Bachelor i engelsk, tysk og fransk og har arbejdet 20 år i det private erhvervsliv som direktionssekretær, korrespondent, marketingmedarbejder og eksportsælger og 2 år i det offentlige som jobkonsulent, så jeg har en stor viden omkring mange brancher, er vant til at begå mig på alle niveauer af en organisation samt har en god forretningsforståelse.

Min vision:

FILLIPSEN vil være en dygtig behandler af mennesker i livsudfordringer, som forårsager stress, belastning og uro.

Min mission:

Gennem samtaler, naturterapi og healing behandler, støtter og udvikler FILLIPSEN det hele menneske til at kunne tackle de livsudfordringer han eller hun har. FILLIPSEN er med hele vejen.

Mine værdier:

Behandlingen foregår i et rum af ro, tillid, tryghed og nærvær.