Stressbehandling

Har du symptomer på stress?

Er du sygemeldt med stress?

Står du i nogle svære livsudfordringer?

Jeg kan tilbyde dig et individuelt tilpasset forløb, så du får den indsigt og de redskaber, du har brug for, så du får det godt igen og kan komme tilbage på din arbejdsplads igen, hvis du er sygemeldt. Jeg kan støtte dig hele vejen.

Behandlingsform:

For at hjælpe dig bedst muligt tilbyder jeg en individuelt tilpasset behandlingsform, der kan bestå af samtaler, naturterapi og healing.

I samtalen arbejder vi med dine bevidste tanker og forståelse af, hvad årsagen er til dine udfordringer. Du får indsigt i dig selv og vi arbejder med, hvordan du kan bruge dine tanker til at arbejde positivt med i din proces og til at skabe de nødvendige ændringer.

I naturterapien handler det om restitution. Vi arbejder med krop og følelser og med bearbejdning og forløsning af de symptomer, du har. Gennem øvelser, vandring og ophold i naturen kommer du i kontakt med din krop, får sat tempoet ned og finder den ro der skal til, for at din krop kan restituere.

Gennem healingen skaber vi ro og balance i krop, følelser og tanker.

Når du er klar til at vende tilbage til dit arbejde efter evt. sygemelding, kan jeg hjælpe dig til at komme tilbage i det rigtige tempo, være din støtte i samarbejdet med din arbejdsplads samt i din kontakt med jobcenteret.