FILLIPEN Meditative vandringer til forebyggelse af stress

Datoer for Meditativ Vandring forår/sommer 2020

30. maj 2020 – vandring fra Fjællebroen
6. juni 2020 – vandring fra Holstenshus
27. juni 2020 – vandring fra Falsled

30. maj – vandring fra Fjællebroen

6. juni – vandring fra Holstenshus

27. juni – vandring fra Falsled

 

Nærmere oplysninger om mødested oplyses 1 uge før vandringen.

Hvorfor skal vi vandre – se videoen her

Meditativ Vandring på Øhavsstien

Jeg arrangerer Meditative Vandringsdage og jeg kalder det en Meditativ Vandring, fordi vi udover at vandre også arbejder med os selv. Du får en hel dag i naturen med tid til fordybelse. Naturen er et fantastisk sted at arbejde med sig selv, der er højt til loftet og naturens lyde har en beroligende indvirkning på os. Du kan sende dine tanker eller følelser op i himlen og de kommer fornyet tilbage, og du oplever at have fået nye perspektiver på det, du vandrer på.

I vandringen kan vi gå problemerne i møde. Vi skal ikke gå væk fra problemerne, vi skal turde møde dem og gennem vandringen finde løsninger i tillid til livet. Når vi vandrer, bevæger vi os fysisk fremad  – denne fysiske bevægelse skaber en indre forandring i både følelser og tanker. Derfor er vandringen så godt et redskab til at forebygge stress, for vi kan få bearbejdet det, vi tumler med, vi får sat  hastigheden ned og får skruet ned for den ydre støj og afbrydelser.

Jeg sørger for, at der bliver sat en proces i gang, mens vi vandrer. Udover vandringen indlægger jeg naturterapeutiske aktiviteter, så vi inddrager naturen endnu mere. Der er efterhånden forsket rigtig meget i, at ophold, vandring og aktiviteter i naturen er med til at skabe ro og restitution – noget der er meget brug for i en hektisk hverdag.

Disse naturterapeutiske aktiviteter er f.eks. at arbejde med fordybelse i det, naturen giver os. Vandet, lyset, vinden, jorden, ilden, sten, træer, kogler, blomster. Så vi bruger elementerne til at finde ro – f.eks. ved at sidde op ad et træ med udsigt ud over vandet, skabe jordforbindelse for at komme ud af hovedet og ned i kroppen, med luften til at blæse tankerne op i himlen, så der bliver ro i hovedet, med sten til at symbolisere den tilstand, du vil øve dig i at være i.

Praktiske oplysninger:

Tidspunkt: Kl. 09.00 – ca. 16.00.
Vandringen: Vandringen foregår på Ø-havsstien og mødested oplyses ved tilmelding.
Medbring: En rygsæk med frokost, mellemmåltider, vand, kaffe/the, håndsprit, siddeunderlag og ekstra tøj og evt. regntøj. Husk at være iført fornuftigt tøj og gode vandrestøvler.
Arrangør: Trivselskonsulent Birgitte Kjeldsen fra FILLIPSEN – Dit liv – dit valg…
Tilmelding: 1 uge inden vandringen på birgitte@fillipsen.dk eller på 22 26 47 44.
Pris:
Kr. 450,00.
Betaling: På konto nr. 9370 – 4560345726 eller mobilepay 22264744 senest 1 uge inden vandringen.
Spørgsmål: Ring til Birgitte på 22264744.