Udtalelser

Udtalelser


Udtalelse fra stresscoaching forløb

Da jeg for et år siden blev ramt af stress, fik jeg igennem min arbejdsplads kontakt til Birgitte. Birgitte har hjulpet mig fra dyb stress tilbage på sporet igen. Jeg har med Birgittes kompetencer lært mig selv bedre at kende og fået svar på, hvorfor jeg er som jeg er. Jeg har fået værktøjer, som jeg bruger hver dag.

Selv om jeg er tilbage på arbejde på fuld tid, fortsætter jeg forløb ved Birgitte. Birgitte er meget kompetent og hun får de bedste anbefalinger fra mig!


Udtalelse fra stress forløb

Jeg har brugt Birgitte som coach i forbindelse med stress og andre livsudfordringer, der har skabt belastning og uro i mit hoved og min krop. Og jeg har fået healing med stor effekt i at finde ro i kroppen i en meget stresset periode.

Mine samtaler med Birgitte har været dybe – hun er fantastisk til at finde årsagen, komme med forslag til løsningen og hjælpe mig med at tackle de ting, som er svære og som efter dialog med hende bliver mere enkle. Hun er ufatteligt nærværende, meget rolig og hendes sind og coaching er ubeskrivelig.

Birgitte følger en hele vejen – følger op, hjælper i de svære perioder og guider – det giver en utrolig tryghed og styrke. Jeg er kommet igennem lange svære stunder ved blot et opkald eller en sms. Jeg har aldrig fået så meget empati og guidance som ved Birgitte. Vil aldrig undvære hende og var aldrig kommet igennem de mange hårde op og ned ture uden hende ved min side og til at støtte mig.

Kæmpe anbefaling herfra – ønsker alt det bedste til hende.


Udtalelse fra stresscoaching forløb

I mit forløb hos Birgitte har jeg følt mig utroligt godt behandlet. Jeg har på intet tidspunkt følt jeg var til besvær, underlig at høre på, eller kom med irrelevante problemer. Lige meget hvad jeg er kommet med er det blevet snakket til bunds, og problemløsning er udarbejdet. Jeg har fået mange redskaber til at hjælpe mig imin hverdag, og til at få et mere positivt sind. Man bliver altid mødt med et stort smil og masser af positiv energi man kan tage med sig. Så står man som mig i problemer man ikke kan styre selv, eller mangler man en at snakke ting igennem med, skal man gå til Birgitte.

Jeg har haft stress, som er opstået både gennem mit arbejde og også fra mit privatliv.

Jeg har igennem mit stressforløb følt mig rigtig godt behandlet ved Birgitte. Altid modtaget med et smit og godt humør. Mange gange er jeg kommet i trist humør, men er gået derfra med smil på læben.

Birgitte har lært mig en masse værktøjer, som jeg forsøger at omsætte i min dagligdag. Hendes tilgang til de problemstillinger jeg har haft, har altid været positiv og det har givet mig nogle andre vinkler, som jeg har kunnet arbejde videre med. Jeg har prøvet healing ved Birgitte og det har på en eller anden måde givet mig noget mere energi. Det var en ”a-ha” oplevelse første gang. Jeg ved ikkehvadder gør det, men der er altså mere mellem himmel og jord end jeg kan forstå. Udover den mere energi, så har jeg brugt healingen til at finde ro i mine tanker. Alt i alt har jeg lært meget om mig selv som person, med de begrænsninger og udfordringer jeg har. Det gør, at jeg i fremtiden bedre kan tage vare på mig selv, og måske undgå nogle at de faldgruber, som kan resultere i stress.

Jeg er stille og roligt kommet igennem min proces og vil til hver en tid vælge at besøge Birgitte igen, hvis jeg får behov.


Camilla

Jeg har haft et nogle virkelige lærerige samtaler hos Birgitte. Jeg skulle til min afsluttende eksamen her i foråret 17 og ville i den forbindelse have gjort noget ved min eksamensangst. Jeg ville lære hvordan jeg skulle håndtere min følelser i pressede situationer.

Jeg må sige, at jeg har lært enormt meget om mig selv og om hvordan jeg skal reagere, når jeg bliver udsat for pres. Jeg har lært hvad jeg skal gøre for at finde den indre ro når jeg bliver presset. Jeg har lært hvilket unikt menneskejeger.

Jeg blev healet to gange i mit forløb og selvom jeg var lidt skeptisk, må jeg sige, at min krop var vild med det. Det var en anderledes, men rigtig dejlig og rar følelse der spreder sig og en indre ro kom frem. Det skal helt sikkert prøves igen.

Jeg var til eksamen efter 5 samtaler og 2 healinger. Alle de redskaber jeg fik igennem mit forløb, blev brugt og eksamen sluttede med topkarakter for fremlæggelsen. Jeg brugte ALT hvad jeg havde lært og jeg fandt roen i kroppen da eksamen satte i gang.

Jeg kan kun give Birgitte denbedste og varmesteanbefaling og sige, at ønsker man at få styr på sig selv når man bliver udsat for pres (til eksamen, på arbejdet mv.), er et forløb bestemt ikke spild af tid. Det er en investering i sig selv og i livet.


Camilla om healing

Under healing flyver tankerne rundt, jeg tog fat i gamle minder og oplevelser. Genoplevede dem, og bearbejdede dem igennem. I takt med at healingen kom længere frem var det som om at energien i kroppen bevægede sig fra hoved, til fingre, til mave, hvor jeg til sidst fik kolde fødder og derefter lukkede det hele ud, så at sige. Efter healing har jeg siddet med ro i sindet, brugte selv metaforen om at jeg står på toppen af bjerget og kunne se ud over det hele med ro i sindet. Kroppen er helt afslappet og rolig. Helt igennem en fantastisk følelse i kroppen. Healingerne havde stor betydning for, at jeg kunne få den ro i kroppen, jeg havde brug for.


Oplevelsen af healing i forløb mod stress – skrevet af en “skeptiker”

Jeg tror som udgangspunkt ikke på noget imellem himmel og jord, og havde derfor ikke den store tiltro til, at healing ville gøre noget godt/virke for mig. Men måden jeg kan beskrive det bedst på er, at jeg kom ind i et total frirum, hvor jeg var totalt afslappet, uden at sove. Tid og sted, samt tankerne stod nærmest stille og jeg fik i den grad fornyet energi. Der blev ”plads” i hovedet til at bearbejde de ”udfordringer” jeg havde.

Overstående er som sagt skrevet af én som overhovedet ikke tror på ”alternativer”, men jeg må bøje mig i støvet, og sige at healingen var medvirkende til, at jeg fik overskud og klarhed til at tage fat, hvor der skulle tages fat.


Christina – vandring

Min vandring lørdag den 10. marts 2017 hos Birgitte Kjeldsen/FILLIPSEN var min allerførste sådan “rigtige” vandring.
Vandring skal læres, og man skal øve sig! Den rigtige meditative vandring kommer ikke af sig selv.
Vi skulle vandreknap 14 km på Øhavsstien, og forventningerne og spændingen var stor.
Vejret var perfekt, og solen gav mig et godt varsel om en spændende dag, som skulle bestå af meditativ vandring, refleksion, brug af naturens skønhed og dufte.
Ruten var velplanlagt og perfekt til vandring i stilhed – men også med perfekte opholdssteder, hvor vi fik fyldt benzin på tanken ved hjælp af lækre sandwiches, müslibars, kiks, frugt, masser af vand og andet godt. Her var der også plads til samtaler og mundtlige refleksioner. Du vælger selv, om du vil dele dine tanker eller du blot lytter og reflekterer inde i dig selv.
Birgitte er vores dygtige supervisor undervejs. Hun sørger for, at vi hele tiden holder os for øje, hvad vandringen skal gøre for os, holder os “på sporet” om man så må sige og sørger for, at trådet bliver godt og stabilt. Hun er dygtig til at formidle, hvad vandring kan gøre, på hvilken måde vi kan bruge naturen i vores refleksioner og hvordan stilheden er et must for sjæl og krop.
Det er bestemt ikke min sidste vandring. Jeg vil afsted igen – gerne lige om lidt – også med Birgitte Kjeldsen, som har lært mig, hvad meditativ vandring er, og hvilken livgivende effekt det har på mig, på min krop og på min sjæl.

Claudia – jeg fandt roen i healing – eksamensangst

Jeg har altid haft rigtig svært ved eksamener. Jeg har prøvet eksamensangst-kurser i gymnasiet, men de hjalp mig ikke, da jeg ofte var meget ukoncentreret pga. min nervøsitet for øvede eksamener.

Jeg dumpede min bachelor eksamen og besluttede mig for at få hjælp til at klare den anden gang. Jeg kom i kontakt med Birgitte og fik 2 gange coaching efterfulgt af healing. Jeg gik op anden gang og havde mit livs bedste eksamen. Jeg gik derfra med et stort smil og et 10-tal.

Det som jeg tænker skete for mig var, at jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg måske i forvejen godt vidste, men som jeg aldrig har fået sagt højt. Først tænkte jeg, at jeg ikke ville have den store effekt af coaching, fordi jeg normalt er en meget åben person, som gerne snakker om de ting, jeg har det svært med.

Men der blev spurgt ind til nogle ting, som åbnede mine øjne og jeg fik nogle teknikker med, som kunne hjælpe mig til at reflektere og være mere bevidst om de ting jeg tænkte og de reaktioner, som jeg kom med pga. de tanker. Det var overraskende hårdt at tale om det problem, jeg havde med at gå til eksamen, og det var derfor en utrolig god måde at få det efterbearbejdet med healing.

Healingen betød, at jeg fik ro i hovedet igen og fik en ny energi til at se lysere på det, som jeg skulle arbejde med. Det gav en følelse af, at mine skuldre faldt ned igen og min vejrtrækning blev roligere og dybere. Det var, som om der kom ekstra plads i mit hoved, så der kom plads til ting, som ikke handlede om eksamen. Det gav kort sagt mere overskud og ro og det var med til, at jeg var mere til stede både i forberedelsen af min eksamen og inde til eksamen. Jeg var stadig lidt nervøs men kunne sagtens snakke og bevare koncentrationen.

Jeg tror på, at healingen var med til at hjælpe mig til at få den ro og dermed også overskud og koncentration, som skulle til for at jeg kunne bestå.


Hanne-Mi Boisen Jensen
– healing i forbindelse med kræftbehandling

Jeg startede min 4. kurperiode den 21. maj 2012 og i løbet af ugen fik jeg følgende reaktioner – reaktioner, som jeg ikke havde haft, siden jeg var indlagt:

  • Synsforstyrrelser
  • Føleforstyrrelser i panden, fødderne, læberne og fingrene
  • Svien i maven
  • Jeg frøs helt ind i knoglerne. Det var hedebølge i Danmark, men jeg måtte gå med uldfrakke og kunne alligevel ikke holde varmen.
  • Voldsom kvalme
  • Følelse i kroppen af, at kroppen var fyldt op, den var fortættet, der var ligesom ikke plads til mere i kroppen
  • Mit hjerte reagerede også – torsdag og fredag var lægerne i tvivl (pga EKG) om jeg skulle have kur, men jeg fik det. Tirsdag den efterfølgende uge fik jeg ikke kur pga. hjertet.
  • Den 5. juni fik jeg halsbetændelse og fik fra den 7. juni penicillin.


I hele mit forløb har jeg haft meget få reaktioner og jeg undrede mig over, hvorfor jeg i denne kurperiode fik det så dårligt. Tænkte det var fordi det var 4. periode og kroppen så havde svært ved at bearbejde medicinen.

Pludselig gik op for mig, at jeg i denne kurperiode ikke var blevet healet, da min healer Birgitte havde haft travlt med at flytte. Da jeg blev bevidst om, at det kunne være årsagen til mine mange reaktioner, startede jeg op på healingen igen.

Kroppen reagerede efter to healinger – den 9.06 og den 10.06 – symptomerne forsvandt og jeg har derfor fortsat med healingen hver eneste uge.

Jeg bruger healingen til, at kroppen får renset ud efter medicinen, jeg får ro i hovedet og i kroppen og den hjælper som sagt mod de reaktioner, jeg har beskrevet ovenfor.


Malene Olesen– coaching og healing

Jeg opsøgte Birgitte i forbindelse med, at jeg lige havde gennemgået en hård graviditet og fødsel, og nu stod med et lille kolikbarn, som ingen vidste, hvordan de skulle hjælpe. Jeg var afkræftet, fortvivlet, enormt udmattet, bekymret og havde i det hele taget svært ved at få dagene og nætterne til at hænge sammen.

Ved hjælp af coaching hjalp Birgitte mig ved kærligt og nænsomt at sætte fokus på mig selv og mine behov, fik mig til at forstå hvad det egentligt var ,der pinte mig mest – og ikke mindst – hvordan jeg fik gjort noget ved det! Metoder, som jeg stadig bruger den dag i dag.

Efter coachingen fulgte healingen. En afslappende, beroligende og styrkende healing, som gjorde, at de ting, der var blevet bearbejdet under coachingen, fik lov til at bundfælde sig og den indre modstand og usikkerhed, som forandring kan bringe med sig, forsvandt. Healingen gav mig således fornyet energi og overskud til at gå ud og møde hverdagen på ny.

Jeg kan kun give Birgitte mine varmeste anbefalinger!


Mia – coaching og healing

For mig har det kun været positivt at komme hos Birgitte. Hun modtager én med varme og kærlighed, og det betyder ret meget, når man har det dårligt. Jeg har følt mig tryg og glad i den måde, behandlingerne foregår.

Det har været supergodt at starte med samtale og bagefter healing. Inden jeg kom hos Birgitte, var mine smerter tit slemme, nu er ca. 50% af smerterne væk. Samtalerne med Birgitte har fået mig til at fokusere mere på tingene i en god retning. Jeg er blevet mere positiv i min tankegang og mere åben, når det er de lidt vanskelige ting, der skal snakkes om.

Jeg er blevet mere bevidst om, hvad negative tanker gør ved mine smerter, og ved healingen føler jeg, at jeg har fået mere kontakt med min krop. Healingen giver mig helt sikkert et pusterum for smerterne – den giver så meget ro og lethed i kroppen. Jeg kan mærke, at det arbejder i kroppen de steder, hvor smerterne er. I den tid, jeg har gået ved Birgitte, har jeg halveret mit medicinforbrug, så det i sig selv er jo et bevis for, at det virker.


Udtalelse fra Hanne Damgaard Frette, Magasinredaktør og redaktionschef Jysk Fynske Medier, efter en INDRE MAKE-OVER DAG:

Kære Birgitte. Tak for en spændende og lærerig dag. “Kan man nå at få styr på et helt liv på syv timer? Ja det kan man godt i selskab med coach Birgitte Kjeldsen. For det handler kun om dig, og Birgitte styrer slagets gang. Du er uden din mobiltelefon, og du skal være villig til at arbejde med dig selv. For mig var det en halv dag i himlen”.


Kristina og Allans historie

Kristina og Allan fik i 2007 en datter, som havde en tumor, der udgik fra hendes haleben. Da hun er 8 dage gammel, bliver tumoren og halebenet bortopereret. Selve operationen gik godt, men de var ved at miste hende flere gange i timerne efter.

Vores datter har været gennem 3 efterfølgende operationer og mange smertefulde oplevelser derudover. Alle de oplevelser har sat dybe spor i os og ikke mindst i vores datter, som efterfølgende er blevet meget sensitiv og har svært ved at have tillid til andre mennesker. Derudover ved vi nu, at hun har fantomsmerter. Det er meget svært at acceptere, at ens barn har smerter, som man ikke kan gøre noget ved.

Birgitte startede med at komme hos os i marts 2011 for at hjælpe vores datter med hendes smerter og sensitivitet. At have et barn med konstante smerter og et meget sensitivt nervesystem giver mange udfordringer i hverdagen. Hun har rykket sig meget de seneste 8 måneder, og hun formår nu at være tryg, når andre kommer til hende. En pædagog havde f.eks. succes med at massere hende, hvilket før Birgitte healede hende ville have været utænkeligt – førhen blev hun panisk ved berøring.

Birgitte har gennem sine besøg givet hele vores familie et løft. Min mand har igen fået energi til at gå efter drømmejobbet og jeg er begyndt at føle en lethed i mit sind og have mere energi igen. Hun kommer i vores hjem med så meget respekt og positivitet – vi havde brug for at blive set som de mennesker vi er – udover at være mor og far for vores datter – og det har Birgitte gjort med varme og forståelse. Birgitte healer vores datter, og jeg er så varm om hjertet, når jeg ser på hendes fremskridt.

Vi kan varmt anbefale andre familier at få hjælp af Birgitte.