Referencer fra virksomheder

Referencer


  • TV2/Fyn – Direktør Esben Seerup
  • SEF A/S – Teknisk Direktør Per Svendsen
  • Svendborg Brakes – HR Manager Charlotte Stigkjær Jacobsen
  • Haderslev Fjernvarme – Direktør Morten HartmannUdtalelse fra Haderslev Fjernvarme

Birgitte Kjeldsen er pt., og har siden januar 2022 været tilknyttet Haderslev Fjernvarme på konsulentbasis som trivselscoach.

Den oprindelige opgave Birgitte Kjeldsen blev hyret ind til at løse, var at afdække årsag til mistrivsel i organisationen og at være tovholder på det trivselsarbejde som skulle få øget trivslen i organisationen.


Birgitte Kjeldsen har især udmærket sig i kraft af meget høj intelligens, meget høj empati og ikke mindst en meget direkte kommunikation, som på forunderlig vis både har skabt respekt hos medarbejderne og samtidig et stærkt tillidsbånd/relationer ift. samme medarbejdere.


Birgitte Kjeldsen er enormt dygtig til at se igennem folk og når samtalerne har været svære, været rigtig god til at fastholde medarbejdernes fokus og med stor konstruktiv tilgang fået skabt rigtigt gode resultater.


Birgitte Kjeldsen har været en vigtig og god sparringspartner for undertegnede ift. mere traditionelle HR- opgaver og været meget struktureret i sit arbejde og god til også at stille krav til både medarbejdere, ledere og undertegnede, så trivselsarbejdet er blevet drevet frem i rette tempo og ift. at fastholde opnåede resultater.

Som person har jeg lært Birgitte at kende som en fokuseret, behagelig, empatisk, intelligent, analytisk og omfavnede person, som formår at skabe respekt om sin person alene pga. disse gode menneskelige egenskaber.

Uddybning af ovenstående kan ske ved henvendelse på tlf. 40 33 21 88 eller mh@haderslev-fjernvarme.dk


Direktør Morten Hartmann

Haderslev Fjernvarme